Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd.

Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd. Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd.
1 2
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μάρκες: SREADA
Αριθμός Υπαλλήλων: 40~60
Ετήσιες πωλήσεις: 5,000,000-6,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

SREADA είναι μια επιχειρηματική εστίαση υψηλής τεχνολογίας στη σύνδεση του συστήματος και της λύσης συνελεύσεων καλωδίων από το 2012. Η επιχείρηση παράγει κυρίως υψηλό - επεξεργασία λουριών συνδετήρων και καλωδίων ποιοτικής ακρίβειας. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο ιατρικό εξοπλισμό, τα όργανα δοκιμής και μέτρησης, την ακουστική και τηλεοπτική μετάδοση, την ηλεκτρονική επικοινωνίας, τη στρατιωτική βιομηχανία, τον αεροδιαστημικό, βιομηχανικό έλεγχο, το μηχανικό εξοπλισμό και την αυτοκίνητη ηλεκτρονική και άλλους τομείς. Συγχρόνως, τα προϊόντα έχουν την καλή συμβατότητα και μπορούν να είναι συμβατά με τα προϊόντα πολλών βιομηχανικών επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση του ISO 9001 και την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας, και τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, κ.λπ., έχουν μια ισχυρή ικανότητα παραγωγής και έχουν τη προηγμένη τεχνολογία συν τον εξοπλισμό, η επαγγελματική ομάδα σχεδίου Ε&Α μπορεί να καλύψει τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών που προσαρμόζονται, που αναγνωρίζονται και που εγκωμιάζονται από την πλειοψηφία των πελατών.

Ιστορία

2012 -- Το Sreada καθιερώθηκε, ειδικεμένος στους αντιφατικούς self-locking συνδετήρες και τα καλώδια, και είναι δεσμευμένο να γίνει το κύριο μόνος-οδηγώντας εμπορικό σήμα των αντιφατικών self-locking συνδετήρων.

2013 -- Αναβαθμισμένη Sreada επιχειρησιακή πεδίο και διαχείριση, εισαχθε'ν ψηφιακό σύστημα διαχείρισης και ομαλά εφαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης ISO9001. Οι πελάτες κάλυψαν τον ιατρικοί, βιομηχανικοί έλεγχο, UAV, στρατιωτικούς, κ.λπ.

2014 -- Το Sreada συνέχισε να βελτιώνει την ποιότητα και την υπηρεσία μεταπωλήσεων, υπό τον όρο ότι υψηλής ποιότητας προϊόντα περιβάλλοντος εφαρμογής για τους κατασκευαστές εξοπλισμού παγκόσμιων πρώτης τάξεως τηλεπικοινωνιών, αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού περισσότερο από 720 ώρες. Υψηλός - η ποιοτική υπηρεσία εξασφαλίζει ότι οι διαταγές πελατών συνεχίζονται σε αυτήν την ημέρα.

2015 -- Το Sreada επέκτεινε τη γραμμή παραγωγής και το σχεδιάγραμμα των ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εισήγαγε διάφορους CNC και σχετικό εξοπλισμό παραγωγής. Το γρήγορο επίπεδο προσαρμογής πελατών ήταν εγκωμιασμένο από τους πελάτες. Το Sreada άρχισε να υποβάλλει αίτηση για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων εφευρέσεων και χρήσης για τα μόνος-αναπτυγμένα προϊόντα, και καθοδήγησε την επιχείρηση για να πάρει το δρόμο της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή, Sreada είχε συσσωρεύσει τις δωδεκάδες των εφευρέσεων και άλλων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, περπατώντας στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

2016 -- Το Sreada έσκαψε βαθειά στις βασικές βιομηχανίες και συνεργάστηκε διαδοχικά με ένα ερευνητικό κέντρο πυραύλων και ένα ερευνητικό κέντρο ηλεκτρονικής στο Πεκίνο.

2017 -- Τα προϊόντα επιλέχτηκαν ως τη ΤΟΠ σχετικά με επιχείρηση τμήματα εξοπλισμού.

2018 -- Το Sreada συνεργάστηκε με τους γνωστούς εσωτερικούς κατασκευαστές εξοπλισμού διέλευσης ραγών για να παρέχει το VIP, πρώτα και τα δεύτερα καλώδια ελέγχου καθισμάτων κατηγορίας για μεγάλη ράγα τη διέλευση 250/350km τυποποιημένα τραίνα σφαιρών και μεγάλη ράγα καθίσματα, και τα προϊόντα του ευρέως χρησιμοποιώ σε Sifang, αρμονία Changke, ευφυής μεγάλη Πεκίνο-Zhangjiakou ράγα και ούτω καθεξής.

2019 -- Το Sreada σχεδίασε εκ νέου και εφάρμοσε την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής συνδετήρων, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας κοχυλιών, του σχεδίου φορμών, της επεξεργασίας ΚΑΡΦΙΤΣΩΝ, της επεξεργασίας επιφάνειας, του καλωδίου και της δοκιμής.

2020 -- Το Sreada πέρασε την εθνική πιστοποίηση υψηλής τεχνολογίας, περαιτέρω εμπλουτισμένα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

2021 -- Το Sreada συνέχισε να επεκτείνει το χώρο παραγωγής σε 3.500 τετραγωνικά μέτρα, και το ανεξάρτητο ποσοστό κατασκευής συνδετήρων έφθασε περισσότερο από 95%.

2022 -- Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε ο παγκόσμιος κύριος προμηθευτής των βιομηχανικών συστημάτων συνδετικότητας.

Υπηρεσία

Έχουμε προσφέρει 1.000 συνδυασμούς προϊόντος που συνεχίζουν να αυξάνονται που βρήκε σε ποικίλα προκλητικά περιβάλλοντα εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένου υψηλού - η χαμηλή τάση、 πλαστικό、 M8/12、 πείθει, triacoax υβριδική ηλεκτρική、 και συνέλευση καλωδίων.

Η ομάδα μας

Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από τους μηχανικούς με πολλά έτη εμπειρίας στο σχέδιο βιομηχανίας συνδετήρων. Καλύπτουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες τις ειδικές βιομηχανικές εφαρμογές και τις συγκεκριμένες ανάγκες, και παρέχουμε στους πελάτες τις οικονομικώς πιό αποδοτικές επαγγελματικές λύσεις εφαρμογής συνδετήρων και την τεχνική υποστήριξη υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας