Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

2015--Το Sreada επέκτεινε τη γραμμή παραγωγής και το σχεδιάγραμμα των ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εισήγαγε διάφορους CNC και σχετικό εξοπλισμό παραγωγής. Το γρήγορο επίπεδο προσαρμογής πελατών ήταν εγκωμιασμένο από τους πελάτες. Το Sreada άρχισε να υποβάλλει αίτηση για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων εφευρέσεων και χρήσης για τα μόνος-αναπτυγμένα προϊόντα, και καθοδήγησε την επιχείρηση για να πάρει το δρόμο της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή, Sreada είχε συσσωρεύσει τις δωδεκάδες των εφευρέσεων και άλλων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, περπατώντας στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

 

2019--Το Sreada σχεδίασε εκ νέου και εφάρμοσε την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής συνδετήρων, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας κοχυλιών, του σχεδίου φορμών, της επεξεργασίας ΚΑΡΦΙΤΣΩΝ, της επεξεργασίας επιφάνειας, του καλωδίου και της δοκιμής.

 

2021--Το Sreada συνέχισε να επεκτείνει το χώρο παραγωγής σε 5000 τετραγωνικά μέτρα, και το ανεξάρτητο ποσοστό κατασκευής συνδετήρων έφθασε περισσότερο από 95%.

 

2022--Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε ο παγκόσμιος κύριος προμηθευτής των βιομηχανικών συστημάτων συνδετικότητας.

 

 

 

 

Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Ενώ Sreada προσφέρει την πιό εκτενή γραμμή παραγωγής στη βιομηχανία συνδετήρων, Sreada επίσης καταλαβαίνει ότι μερικές ανάγκες εφαρμογής είναι διαφορετικές.

Εάν Sreada δεν έχει ακριβώς τι χρειάζεστε, Sreada μπορεί να σχεδιάσει και να χτίσει έναν συνδετήρα που καλύπτει τις ακριβείς απαιτήσεις σας. Το Sreada προσφέρει τις συνήθεια-κατασκευασμένες λύσεις μέσω του καινοτόμου σχεδίου, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ανάπτυξης κατάστασης προόδου.

Ε & Α

Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από τους μηχανικούς με πολλά έτη εμπειρίας στο σχέδιο βιομηχανίας συνδετήρων. Καλύπτουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες τις ειδικές βιομηχανικές εφαρμογές και τις συγκεκριμένες ανάγκες, και παρέχουμε στους πελάτες τις οικονομικώς πιό αποδοτικές επαγγελματικές λύσεις εφαρμογής συνδετήρων και την τεχνική υποστήριξη υπηρεσιών.

Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd. Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd. Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd. Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd. Shenzhen Sreada Technology Co., Ltd.
Στοιχεία επικοινωνίας